Cati bani castiga un copil de 16 ani din Crypto in Romania?Cryptoholics101 (*16*) – Earn – Crypto

TOATE LINK-URILE NECESARE: 👉

Devino membru fondator in cel mai mare proiect Romanesc!!

General
Tik-Tok
Youtube
Facebook teams

Atentie!!!

CONSIMTAMANT PENTRU INVESTITII

Conținutul are doar scop informativ, nu trebuie să interpretați astfel de informații sau alte materiale ca sfaturi juridice, fiscale, de investiții, financiare sau de altă natură. Nimic din conținutul canalului meu nu constituie o solicitare, recomandare, aprobare sau ofertă de către orice furnizor de servicii terță parte pentru a cumpăra sau vinde orice instrumente financiar în această sau în orice altă jurisdicție în care o astfel de solicitare sau ofertă ar fi ilegală.

Tot conținutul de pe canal este o informație de natură generală și nu abordează circumstanțele unei anumite persoane sau entități. Nimic din acest canal nu constituie consiliere profesională și / sau financiară și nici o informație de pe siteurile personale afiliate acestui canal nu constituie o declarație cuprinzătoare sau completă a aspectelor discutate sau a legii referitoare la acestea. Tu singur îți asumi responsabilitate de a evalua meritele și riscurile asociate cu utilizarea oricărei informații sau a altor conținuturi de pe acest canal înainte de a lua decizii bazate pe astfel de informații. În schimbul utilizării informatiilor din acest canal, sunteți de acord să nu responsabilizați creatorii de continut, afiliații săi sau orice furnizor terț de servicii pentru orice posibilă cerere de daune cauzate de orice decizie pe care o luați pe baza informațiilor sau a altor conținuturi care vă sunt puse la dispoziție prin intermediul canalului.

RISCURI DE INVESTIȚIE

Există riscuri asociate cu investițiile în instrumente financiare. Investiția în acțiuni, obligațiuni, fonduri tranzacționate la bursă, fonduri mutuale și fonduri de pe piața monetară implică riscul pierderii. Este posibilă pierderea intregului capital. Unele investiții cu risc ridicat pot utiliza efectul de levier, ceea ce va accentua câștigurile și pierderile. Investițiile străine implică riscuri speciale, inclusiv o volatilitate mai mare și riscuri politice, economice și valutare și diferențe în metodele contabile. Performanța investiției anterioare a unui instrument financiar nu este o garanție sau un predictor al performanței investiției viitoare.

source

40 thoughts on “Cati bani castiga un copil de 16 ani din Crypto in Romania?”

 1. Un live cu un PNL de pe ultimele 12 luni ar fi fain ca sa demonstram dacă $3-4000 sunt consistenți ca altfel pare a fi doar low key reclama pt școala de trading etc.

  Mulți tineri se pot păcăli atentie mare fără un PNL de la baiat sau Hobincu nu va aruncați banii aiurea

  Reply
 2. Hobincule, ca sa ai copii de partea ta dale challangeuri si rewarduri pe masura minti lor( de ex dulciuri si jucari invelite in hartie de cadouri) , grupeazai in functie de capacitatea lor mentala de a asimila informatia si vei vedea rezultatele cum apar.

  Reply
 3. bv Razvanele stai vertical in viata si evita sa intri in anturaje toxice viitorului tau si o sa vezi frumuseata vieti fara sa consumi alcool sau alte substante halucinogene. be smart be hard

  Reply
 4. Trading , trading dar sa nu uiti si de scoala Razvan una peste alta pt ca societatea asta mediocra in care traim mai cere si asa ceva. Spor si te urmaresc cu drag.

  Reply
 5. * Intrarea acum în tranzacționarea cu criptomonede ar trebui să fie în mintea oricărei persoane inteligente, peste ceva timp vei fi surprins de decizia pe care ai luat-o acum cu adevărat!👌.

  Reply
 6. Salut, doresc și eu ma educ pe aceasta cale a tradingului, sa mi creez o strategie proprie, un risk management, cum se face o analiza tehnica, vreau sa știu tot. Ps: nu sunt în tara

  Reply
 7. Salut,foarte matur copilul
  Cat despre cei ce s-au lăsat după 2 lunii,eu zic că bine au făcut. .
  Eu am 46 de ani și am pierdut cam 6-7 luni ,și am continuat…acum sunt bine!

  Reply
 8. Dragilor, oamenii de afacere mai ales de la varste fragede sunt o minoritate, nu doar o minoritate, ci mai degraba o minoritate intr-o minoritate, pentru ca oamenii de afacere care au si succes extraordinar, pentru asta se vinde cand spui afacere, sunt in sine un procent mic din intreaga populatie, copii care nici nu sunt inca majori sunt si mai putini. Pe de alta parte, incepe sa se inoculeze si in Romania ca in mai toate tarile medii sau sub nivel mediu de trai (Romania fiind la limita, adica aparent ne dezvolta, avem ceva bani de cheltuiala insa traim de la luna la luna chiar si cei cu acreditari, cu facultate absolvita, cu pregatire superioara, cu meserii vocationale si de multe ori chiar si cei cu afacere). cum spuneam, incepe sa se inoculeze ideea de imbogatire mai mult decat ideea de educatie…Ok, sigur multi nu sunt de acord cu ce voi spune in continuare insa imi pare rau, este o realitate, aceea ca un popor sanatos si o societate fara probleme sociale, se construieste prin educatie, sustinuta, in timp si banii sau oamenii de succes apar in urma acesteia, aceiasi oameni care vor putea sa si sustina aparatul economic pe care il creeaza, pentru ca degeaba resusesti ca printr-un miracol sa faci bani la 16-20-25 ani banii cu nemiluita daca primul tau gand este sa iti iei ultimul iphone, ultimele produse din zara, la supra pret, lamborghinii, yaht…rezultatul o sa fie fix ca in cazul oamenilor care au castigat la loto si pierd banii rapid. In paralel pe aceasta dorinta de imbogatire, unele afaceri prospera, cursuri, pachete, oferte. Da, un mic procentaj de copii poate vor reusi si vor reusi sa mentine ce au acumulat, majoritatea insa daca vor ajunge la castiguri rapide, ce credeti ca se va intampla cand banii vor fuziona cu ceata din mintea lor, cu manelismul din cap, exact, vor scoate un nou videoclip pentru Taraf Tv (ca o gluma proasta). Educatia financiara trebuie facuta numai in scoli si treptat, e nevoie de discernamant.

  Reply
 9. Pot sa dau un exemplu:La 6 tradinguri castigate pe futures cu 10x si din LACOMIE 1 trading cu 50 x pierdut tot profitul din cele 6 tradinguri castigate.Recomand sa invatati de la Masteri Crypto

  Reply
 10. Foarte interesant clipul, ar fi utile si niste informatii si despre cum se impoziteaza veniturile lui sau ale traderilor in general, eu avand 18 ani as vrea sa stiu si partea legala, bafta in continuare!

  Reply
 11. Super videoclipul! Ma bucur ca fac parte din acei 2-3 copii din clasa lui Razvan care este intersant de trading ( chiar practic acest lucru ce 2-3 saptamani). Razvan m-a inspirat pe acest drum si fara motivatia lui nu as fi intrat in acest domeniu! Datorita lui si reusitelor lui parintii m-au lasat sa fac trading si chiar mi-au oferit suport! Multumesc Hobincu si Razvan! 🙂

  Reply
 12. numai tinerii pot sa faca calitatea vietii foarte buna in Romania:spitale autostrazi performanta de caliate.

  Reply
 13. Problema cu chestia asta o sa apara cand copii aceia o sa doreasca sa investeasca si o sa se loveasca de ignoranta parintilor, eu am vrut sa fac asta inca de la 15 ani, nu am avut posibilitatea deoarece parintii nu au dorit sa si faca cont pe platforme de investit. Mi au luat pana si alocatia deoarece se temeau ca am sa pierd banii =]]]

  Reply
 14. Foarte bun videoclipul,si eu am 16 ani si m-am apuc de trading la varsta de 15 ani.Pot spune ca tradingul iti poate schimba viata si nu doar din punct de vedere financiar ci si din punct de vedere psihologic.

  Reply

Leave a Comment