Crypto geen drol meer waard: 'Eindelijk leuke prijzen'De bitcoin is onder de 25.000 euro gezakt en ook alle andere crypto doen het dramatisch momenteel. Is de bubbel doorgeprikt en was het allemaal een luchtkasteel of moet je toch nog even geduld hebben? #PowNews #ReinoutZorge #Bitcoin

🚨 Steun PowNed, phrase lid:

⭐ Ontdek meer van PowNed op onze web site en socials!

► Website:
► Facebook:
► Instagram:
► TikTok:
► Twitter:

📨 Tip voor de redactie?
Mail naar [email protected]

source

35 thoughts on “Crypto geen drol meer waard: 'Eindelijk leuke prijzen'”

 1. < Geweldig artikel 🙌🏻 Zeer gedetailleerde en nauwkeurige video die je hebt gepost man, ik ben dol op je inhoud. Het is grappig hoe sommige mensen nog steeds niet hebben geaccepteerd dat cryptocurrencies de wereld wereldwijd blijven hervormen, ook al ben ik hier al dagen mee bezig vanuit het perspectief van een handelaar, we hadden echt meer experts op dit gebied nodig om nieuwelingen/investeerders te informeren, hoe heeft het gewerkt om de gemeenschap te informeren. De prijs van BTC fluctueert de laatste tijd, wat betekent dat de markt momenteel open is en het niet te voorspellen is of deze bearish of bullish zal zijn. Deze onzekerheid schrikt de meeste handelaren af ​​en dwingt beleggers te wachten. Ik zou zeggen dat het totaal verkeerd is om gewoon achterover te leunen en af ​​te wachten en misschien verliezen te nemen, dat is de verkeerde mentaliteit voor een belegger, omdat het als investeerders aan ons zou moeten zijn om manieren te vinden om steeds meer munten toe te voegen en dit is daarop gericht, groeien, winst maken. Het hangt allemaal af van het patroon dat u verhandelt en ook van de bron van uw strategieën. Ik begon met 2 BTC en vergaarde meer dan 5,5 BTC in slechts 4 weken met de juiste handelsstrategie die mij werd gegeven door een ervaren handelaar, Hornsby. Zijn methoden zijn uitstekend en winstgevend en hij is gemakkelijk te bereiken via Telegram [@Treyhornsby].

  Reply
 2. De cryptomarkt verdwijnt voor 99,9%, BTC met eigenaars als de CIA en CCP die al die domme goedgelovige investeerders opgelicht hebben.

  Reply
 3. Bitkoning is de grootste bitclown die op het internet te vinden is🤣🤣 iedereen die dit allemaal niet zag aankomen moet gaan stoppen met investeren in crypto, waauuuww man, als je het toch wilt, stop met geloven in al die domme illusies en luister vooral niet naar dit soort kneuzen, als we nu all time lows gaan zitten (wat goed mogelijk is) dan hoor je dit soort mannetjes niet meer, of ze gaan net als nu een beetje achteraf lopen vissen wat het kon zijn 🤦🏽🤦🏽🤦🏽 hele erge plaatsvervangende schaamte als ik dit soort gastjes over crypto of iets hoor praten

  Reply
 4. Mensen vooral geloven wat de tv zegt. Ik zou zeggen wacht tot de halving event in april 2024. Daarna gaan we zien.

  Reply
 5. Tbh that platform in ur video looks sus. After the sell-off wanna find smth low-risk and more stable like Pollen DeFi Virtual module. 2 years of devt, 6 months of testing by beta-users and a live giveaway is amazing!

  Reply
 6. Kopen, kopen. bijgekocht op 19K en mocht hij richting 14K gaan zal er behoorlijke koop plaatsvinden. Nu gemiddeld op 23K. Kopen in een crash is je uiteindelijke winst !

  Reply
 7. Waneer rijke mensen hun geld opnemen,gaat btc omlaag,waneer mensen geld gaan pompen in btc gaat die omhoog,piramide spelletje meer niet.

  Reply
 8. All talking bullshit I know the fake CIA BTC will go down to ZERO so NOT listen SELL all OR LOSE ALL. My final warning… LAST CALL TO ANY BTC HOLDER SELL NOW OR CRY!!

  Reply
 9. 4 mensen moeten elke transactie goedkeuren. Dus 25% van de accounts zijn instanties en overheden, en die zien op 3% foutmarge na ALLES!! Hulk snapt dat Hulk beter in kippen kan handelen! 😂

  Reply
 10. Tbh that system in ur video looks sus. After the sell-off wanna find something low-risk and more stable like Pollen DeFi Virtual module. 2 years of development, 6 months of testing by beta-users and a live giveaway is great!

  Reply
 11. Iedereen die erin heeft geïnvesteerd roept op tot kopen. Logisch want dan gaat de markt weer omhoog. Zou ik ook zeggen als ik half jaar geleden ben begonnen met inleggen LoL. Markt fluctueert behoorlijk dus het is een risico en een hoop mensen verliezen hun geld omdat ze de dip niet aankunnen en geld nodig hebben.

  Reply
 12. Het is effectief nu een heel mooi moment om crypto te kopen. Hoge beloning tov her risico dat je neemt.
  Uw inzet kan in het geval maal 3 gaan als bitcoin zijn oude hoogste koers haalt. Andere geen bij herstel x10.
  Als je met deze kansen in het casino speelt dan wordt je snel rijk XD
  Het komt er gewoon op aan of je geloofd in de toekomst van crypto of niet.
  Ga er wel op voorhand van uit dat je uw volledige inleg kwijt bent om dus geen te hoog risico te lopen en er niet emotioneel mee om te gaan.

  Reply
 13. Ik heb ook wat bedacht en noem het crypto, het is tegen fiat geld, en overheden die controllen, en als je het wilt kopen heb je fiat geld nodig, en als je het verkoopt ook. revolutionair toch.

  Reply

Leave a Comment