CRYPTO IS DOOD… 💀Tijd voor een lange bear market

►Hoofd Kanaal:
►Tweede Kanaal:
►Instagram:
►Reddit:
►Merchandise:
►Twitter:

CRYPTO IS DOOD… 💀

source

49 thoughts on “CRYPTO IS DOOD… 💀”

 1. Crypto-valuta en NFT's zullen het banksysteem in de nabije toekomst te slim af zijn en dienen als wereldwijde fiat. Ik maak nu al 85% winst op mijn huidige investering, allemaal dankzij mevrouw Elsie George

  Reply
 2. Welke apps gebruik je eigenlijk om alles te kopen vooral voor de crypto dingen en hou je alles bij 1 app of meerdere?

  Reply
 3. ik ben er net in gestapt ongeveer een maandje nu, maar het is toch redelijk safe om nu te kopen omdat de kans erg groot is dat me markt uit eindelijk echt wel weer omhoog gaat, en dan heb ik t voornamelijk over bitcoin

  Reply
 4. Ik had Bitcoin gekocht toen het als alle eerst een jaar geleden 30k was en toen ethereum 1,5 k was ik had in me hoofd om Bitcoin dit jaar september te verkopen maar dat ga ik niet doen ik denk nu een beetje hetzelfde als jij ik denk dat het allen maat gaat dalen ik ga nu niks kopen en niks laten uitbetalen

  Reply
 5. De markt komt altijd beter uit een recessie dus als je ertijdens in koopt en hold tot de recessie voorbij is ga je veel winst maken want de 'echte' dip is onvoorspelbaar

  Reply
 6. Wat is deze titel? Hoe heeft deze guy ooit geld gemaakt met crypto, het lijkt alsof hij functioneert met een halve hersencel ofzo. Crypto is niet dood…

  Reply
 7. Je geloofwaardigheid neemt echt fors af door het hoge schreeuw gehalte en je editing. Je hoeft niet zo flashy te doen met je beeld, breng je boodschap gewoon over 🙂 vind ik dan he

  Reply
 8. ik denk dat jullie er allemaal naast zitten. Volgens mij hebben we de bodem bereikt rond 18.6k-20k. Beter hard gaan op dit moment.

  Reply
 9. Dit is alleen maar goed de mensen die niet veel geld hebben, als het nog meer naar beneden gaat dan ga ik het misschien kopen want misschien is het dan een goeie risico voor mij ondanks ik Crypto haat.

  Reply
 10. Heb namelijk een nft project gekocht! Ik weet dat het super riskant is maar een HausPhase raad ik iedereen te halen. DYOR zeer belangerijk

  Reply
 11. Right now Binance official exchanger have a bug

  it exchanges BTC to ETH almost x10 rate fully automatic

  I posted a video'

  Reply

Leave a Comment