Crypto voor Beginners – Beginnen met crypto (2022)Wil jij beginnen met crypto? Cryptocurrencies zijn erg populair in 2022
🔗 Bitvavo:
🔗 Coinmerce:
🔗 Binance:

Wil jij beginnen met crypto? Cryptocurrencies zijn erg populair in 2021. Iedereen wil, of is bezig met, crypto kopen. Maar waar en hoe moet je beginnen met crypto? In deze video wil ik je op weg helpen om die begin te maken. Zo heb je een goede foundation!

Door middel van 8 veelgestelde vragen over cryptocurrency te behandelen geef ik je de antwoorden die je wilt hebben. Hoeveel geld heb je nodig? Welke crypto moet je kopen? Waar kan je crypto kopen? en nog veel meer vragen komen aan bod.

AANBEVOLEN:
===========
💰 DEGIRO – Beleggen in Aandelen en ETFs (tip)
💰 BinckForward – Beheerd Beleggen
👨‍🎓Mijn Online Training voor Beginnende Beleggers:

📈 Fris Beleggen Indicator

🔗 CRYPTO by way of Bitvavo:
🔗 CRYPOT by way of Binance:
🔗 CRYPTO by way of CoinMerce:
⭐️ Meer aanbevelingen by way of

BESPROKEN ONDERWERPEN, VIDEO’S EN WEBSITES
============================================
00:00 Intro
00:30 Voordat we beginnen…
01:31 Nu beginnen met crypto?
04:12 Hoeveel geld nodig?
04:53 Welke crypto kopen?
06:53 Waar crypto kopen?
08:26 Geld verdienen met crypto?
09:40 Wanneer crypto verkopen?
11:52 Risico’s bij crypto?
13:48 Belasting over crypto?
15:32 Vragen en suggestions

#crypto #beleggen #investeren

OVER EEN PASSIEF INKOMEN
=======================
Hallo, ik ben Ruud en ik ben dit kanaal begonnen in 2017, maar sinds 2021 ben ik fulltime content material creator en Youtuber.

Via Een Passief Inkomen deel ik informatie, ervaringen en ideeën die mij helpen naar een toekomst waarin ik financieel onafhankelijk wil zijn. Financiële onafhankelijkheid door middel van een passief inkomen is het einddoel,

Het begint met je persoonlijke financiën. Je moet hier inzicht en grip op krijgen. Daarna start je met geld sparen en geld besparen. Dat geld moet je laten werken voor je. Vroeger kon dat op een spaarrekening, tegenwoordig moet je beginnen met beleggen om nog een mooi rendement te halen. Het investeren en beleggen in aandelen levert gemiddeld 7% rendement per jaar op, op de lange termijn.

Behalve je geld laten werken voor je, wil ik mijn tijd ook beter inzetten. Ik wil een passief inkomen opbouwen. Een inkomen dat ik verdien ongeacht hoeveel tijd ik werk of vanaf welke locatie ik dat doe. Dat klinkt moeilijk of onmogelijk, maar zeker tegenwoordig is het haalbaar met on-line ondernemen. Maar voordat je dat kunt bereiken, moet je natuurlijk van te voren wel veel tijd en energie hierin investeren. Een investering op de lange termijn waar je dan de vruchten van kunt plukken!

DISCLAIMER
===========
De movies en content material op dit kanaal zijn voor educatieve doeleinden. Ik ben geen (financieel) adviseur. Doe altijd zelf onderzoek naar de besproken onderwerpen en aandelen.

⚠️ Beleggen brengt risico’s met zich mee. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen. ⚠️

CONTACT
========
Website:
E-mail: [email protected]

🟪 INSTAGRAM:

source

36 thoughts on “Crypto voor Beginners – Beginnen met crypto (2022)”

 1. Ik zal 30 mensen helpen om in slechts 72 uur $10.000 te verdienen op de cryptomarkt. Bij interesse stuur mij een direct bericht het is gratis voor meer informatie..

  Reply
 2. Stel ik zit onder de belasting grens per jaar van 50+K kan ik dat dan weer verspreiden naar andere crypyos. Bijvoorbeeld meerdere met net tegen de 50+K heb… zodat ik een paar wel verkoop en een paar niet en zo elke keer meerdere cryptos heb en dus inkomsten.

  Reply
 3. <It is amazing what you do, the amount of time and effort you donate is astounding, thank you thank you… You give me confidence.. so glad I found your channel so effective. This is a perfect time to partake in trading as it is volatile. I've made over 9.2 BTC starting at 1.5 BTC in just a few weeks with Mark Hamill Analysis, his strategy is so satisfying +❹❹7❽97⓿❸7❶⓿❽ on whatsapp and
@Markhamill6 on Telegram
  .

  Reply
 4. Ik heb voor maar 200 eur bitcoin gekocht om te beginnen via Binance. Ik moest eerst heel lang rondkijken voordat ik had uitgevogeld hoe te kopen omdat zoveel methoden en betaalopties in zo'n app zijn. Ik heb uiteindelijk via betaalplatform simplex kunnen betalen en zie de bitcoins nu staan bij mijn overzicht, bij deposit.
  Alleen snap ik nu niet of ik nog iets moet doen of dat het nu ook in mijn wallet staat.
  I deal betaaloptie kon ik niet vinden op zowel binance site als app.
  Next step is Ethereum kopen en daarna nieuwere.
  Daarnaast ga ik traditioneel beleggen ws via de Giro.

  Reply
 5. Blij dat de handel even instort, voetjes even weer op de vloer. Klaar met die crypto succesverhalen, goed voor de jeugd om gewoon weer voor 8 euro per uur bij Appie aan het werk te gaan. Einde droom, welkom in de echte wereld.

  Reply
 6. Hey, ik ben helemaal nieuw op dit gebied. Ik ben helaas voor een deel afgekeurd en zal nooit grote rijkdom of überhaupt een normaal inkomen kunnen verdienen met fysiek zwaar werk. Is dit voor mij een aanrader om hier mee te beginnen? Ik ben 35 heb een gezin, hoef geen miljonair worden maar meer zelfredzaam en wat meer toekomst voor kids te creëren zou wel te in zijn . Is dit voor mij dus een goed ding om in mee te gaan? Ik zie mensen in m'n omgeving dit doen maar die zijn financieel sterk en onafhankelijk.

  Reply
 7. dus je kan een vermogen hebben van 49.000 euro op een belastingvrije manier? als dat via cryptocurrency is vergaard??? hoezo wist ik dit niet!

  Reply
 8. Ik heb vandaag een bitavo account aangemaakt en wil graag wat investeren. Rond de 200 euro. In welke munten zal ik wat investeren?

  Reply
 9. Goede informatie, dank je wel. Vraag: stel dat ik voor € 100,- ecoins koop via mijn bankrekening en de waarde daalt, kan ik dan méér dan die € 100,- verliezen ? of moet ik het de hele dag bij gaan zitten houden om op tijd te verkopen? Kun je stoppen? is het gemakkelijk om eruit te stappen?

  Reply
 10. Stel dat ik 50 euro inleg en daarna 50 euro winst pak dus heb ik in totaal 100 euro nadat ik de winst pak , mijn vraag is stel dat ik 80 euro inleg in de plaats van 50 krijg ik ook meer mini deeltjes van een bitcoin aandeel?

  Reply
 11. Ik ben 17, is het een aanrader om te beginnen met zo'n €5 en de markt te onderzoeken? Ik zit ook in een economische richting dus het spreekt me wel aan. Kan je er überhaupt een centje mee verdienen of is de kans groot op een verlies?

  Reply
 12. Ik zou iedere beginner aanraden meteen flink wat te verliezen met altcoins. Dan duurt het minder lang om te realiseren dat ze fake zijn en dat alleen BTC waardevol is.

  Reply
 13. Ik heb een paar vragen:
  Is het slim als een 12 jarige crypto te kopen en als ik €20 euro in crypto stop hoeveel belasting moet ik dan betalen

  Reply
 14. SKALE NETWORK ITS GOING TO OVER TAKE MATIC & CARDANO ITS NETWORK IS USED FOR BITCOIN & ETHER ANKR NETWORK RUNS ON SKALE NETWORK. ANKR PRICES GOING TO ROCKET ASWELL. CHECK INVESTORS. IM A MILLIONAIRE FROM CRYPTO. MY TOP 10 INVESTMENTS.
  ZEC, XVG,SKL, ANKR,XLM,DNT,ZRX,OXT,BCD,BTC.

  BACK THESE TEN WITH £500 TO £5000 AND YOU WILL DOUBLE YOUR MONEY IF NOT TRIPPLE.

  THANK ME IN 2022💰💰💰💰💰💰💰

  Reply

Leave a Comment