IK INVESTEERDE €1000,- IN CRYPTO EN DIT GEBEURDE…► Bedankt voor het kijken naar: “IK INVESTEERDE €1000,- IN CRYPTO EN DIT GEBEURDE…”
► Vorige video:
► Volg ff man:

► GameKoning:
► PSN/XBOX tegoed:

source

47 thoughts on “IK INVESTEERDE €1000,- IN CRYPTO EN DIT GEBEURDE…”

 1. Hoewel de wilde prijsbewegingen van Bitcoin misschien willekeurig lijken, worden ze vaak aangedreven door dezelfde fundamentele katalysatoren als in traditionele markten. Sommigen beweren dat Bitcoin bestand is tegen schokken die de wereldwijde financiën beïnvloeden; het is een afdekking tegen zaken als inflatie en een veilige gok tegen vloedgolven van onzekerheid. Bewegingen binnen traditionele financiën kunnen de prijs van bitcoin omhoogschieten of verbranden, omdat ze bepalen hoe gemakkelijk het is voor financiële epicentra zoals Wall Street om in bitcoin over de hele wereld te investeren. Steven Dunn heeft geweldig werk geleverd door alle grafieken, transacties en technieken op BTC te bekijken, wat de laatste tijd mijn portefeuillegroei heeft opgevoerd tot 10 BTC….

  Reply
 2. mooie video, wat is de beste manier om te beginnen met investeren in cryptocurrency en goede winsten te maken, ik doe mijn persoonlijke onderzoek nu al een tijdje en weet nog steeds niet hoe ik moet beginnen.

  Reply
 3. Het is geen gokken, je moet technische analyse toepassen zoals bij aandelen. En risico management. Niet iedere shitcoin kopen natuurlijk als het al een hype is, dan ben je al te laat.

  Reply
 4. Als je op deze manier mensen gaat blootstellen aan de cryptowereld gaat inderdaad 90% verlies draaien. Welke idioot volgt er hype tweets op twitter als financieel advies?

  Reply
 5. Het beste is een crypto account aanmaken en kijken en leren hoe alles stijgt en zakt als je voorspellingen grotendeels uitkomen, dan pas met geld gaan spelen.

  Reply
 6. Ik probeerde het luxe leven te leiden vóór de pandemie en toen wist ik dat ik mijn geld voor mij moest laten werken. Ik heb liever dat je investeert, je zult me dankbaar zijn.

  Reply
 7. Als handelaar en crypto-enthousiasteling kan ik vol vertrouwen zeggen dat Bitcoin een van de beste dingen is die ooit is gebeurd. Beste tijd om te investeren.

  Reply
 8. Guys i dont wanna spam.. but just check Moonjack, I am in this project from begining and I seen a lot projects, Devs or tg group. But im never seen so awesome Dev ( .. Dev and this project, they dont have any limits, and he is true respected from community). Project is 100%safe, also today should get Solidity audit. Moonjack NFT+ NFT game, donation, few exchanges soon, grow up very healthy and cg and cmc soon.. Now have only 300 k mcap, dont be to late, you have chance be a part somthing huge and be happy with it like me right now. Just check 😉

  Reply
 9. ik zal eerlijk zijn: ik heb nog nooit een video gezien van jou. ik dacht door de titel en je thumbnail + thumbnail-video (als je je muis erop laat rusten) dat je weer een van die Amerikaans geïnspireerde youtubers was die alleen felle truie draagt, en andere dure merkkleding en VOORAL heel luid en over blij zou zijn.

  nu heb ik alleen deze video gezien natuurlijk.
  maar op basis van de kennis van deze video, ben ik blij dat je niet aan het over blije en ''onnederlandse'' luidruchtigheid meedeed.

  dankjewel daarvoor

  (want als ik mij ergens mateloos aan erger laatste jaren, is het al die Nederlandse youtubers die dat wel doen…………ik snap dat het op tieners en kleine kinderen is gericht maar toch……ook al krijg je een leuke som geld voor die video's……hoe kan je jezelf nog aankijken in de spiegel en je waardig voelen………..ze zijn bijna Jake Paul 2.0………en ook al heeft ie zat geld……..iedereen die verder kan kijken dan z'n capitaal kan alleen maar een kleine waardigheid aan persoonlijkheid en levenskeuzes als (jong-) volwassenen zien

  en ooit gaat hen dat inhalen en worden zij flink depressief.
  geld zal dan ook een probleem worden.
  want ooit was het leuk, maar als je er zelf slecht bij zit en je nog steeds rijk bent, willen mensen nog steeds wat van je.

  suc6

  Reply
 10. Kneus, laat je het toch op de bank staan dan ben je zowizo 5% kwijt aan inflatie elke maand!
  Laat je crypto (Bitcoin) investering is 4 jaar staan, moet je kijken wat er dan gebeurd.€€

  Reply
 11. Investing successfully in forex requires the expertise of a professional broker that is why i have made profit since i started trading with Mrs Benjamin Addison she is the best.

  Reply
 12. Dit is echt niet representatief voor de cryptomarkt, de grote roepers met hun hypes investeren gewoon in shitcoins a la Safemoon etc… Winnen veel en raken inderdaad het meeste weer kwijt. Eerst leren dan investeren 😉

  Reply
 13. Het is gratis geld verdienen, je hoeft je geld daarop te laten en kijk paar jaar later en je bent billionair

  Reply
 14. Tip koop over 2 a 3 jaar als de bearmarket is uitgeraasd in iedereen zegt dat crypto dood is koop dan in een bouw token zoals ethereum, solano, xinfin etc ja dit jaar kan je nog wel wat verdienen maar je bent extreem laat op het feest!

  Reply
 15. oef, denk dat je spijt gaat krijgen van het verkopen van safemoon nadat er de afgelopen 2 weken bekend is geworden wat hun plannen allemaal zijn

  Reply
 16. Houd deze coins alles gewoon, kijk over 2 maand weer het gaat op lange termijn je moet niet elke dag verwacbten dat je 10000€ maakt is op lange termijn

  Reply
 17. Misschien was minute/day trading beter geweest. Dan ben je actief bezig met de cryptomarkt. Het kan alle kanten op gaan. Je kan er technieken voor gebruiken of je moet gewoon simpelweg geluk hebben. Het is eigenlijk een combinatie van beide. Misschien dit eens proberen??

  Reply

Leave a Comment